BejelentésZöld Lámpás Harmónia Szalon
... a test, a lélek és a szellem egységéért ...

MENÜ
a

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Csikung tanfolyam indul Szentgotthárdon

INGYENES bemutató óra 2010.03.31. 18 óra. Tanfolyam 2010.04.07 -től, szerdánként 18 órakor. Helye: Háziorvosi remdelő felett (Rákóczi u. 5-7.)

tovább >>


Nőnek lenni - 2010. március 20. 14:30 Színház

15.30-16.30 Csikung bemutató Előadó: Czeiler Anett, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, kineziológus, pránanadi gyógyító mester

tovább >>


Megynyílt a BAGOLYVÁR ÁRUDA

Megnyitottuk üzletünket, ahol játékokkal, ajándékokkal, kézműves termékekkel, egyedi fafaragásokkal, ólomüveg tárgyakkal, fazekas munkákkal, könyvekkel és egyéb érdekességekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Cím: Szentgotthárd, Széll K. tér 19. http://bagolyvararuda.5mp.eu

Szolgáltatásainkat SAJÁT OTTHONÁBAN is igénybe veheti!

Bővebb információ és időpont egyeztetés: Tel.: 70/627-8132

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Lehetőségük van nem csak saját maguknak, hanem szeretteik részére is vásárolni ajándékutalványt, ajándék bérletet, vagy egy alkalmas kezelést.

tovább >>


Thai masszázs

Thai masszázs csak 3.500 Ft/óra!!!!

tovább >>


Megnyitottunk!

Megnyitottuk szalonunkat. Bejelentkezés: Tel.: 70/627-8132 E-mail: zoldlampas@freemail.hu

tovább >>


Czeiler Anett vagyok.
Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, kineziológus, Pránanadi gyógyító mester.

Körülbelül 10 éve kezdtem el ezen az úton járni.

Először a Tarot kártyával ismerkedtem meg. Saját megoldásra váró élethelyzetem ill. közvetlen környezetem problémái, döntéshelyzetei kapcsán szereztem az első tapasztalataimat. Később a barátaim és néhány érdeklődő családtag bíztatására kezdtem komolyabban foglalkozni a kártyavetéssel. Meggyőződésem, hogy ha valaki kellő tisztelettel és alázattal fordul a kártyához segítségért, az minden esetben rávilágít a lehetséges utakra.

Körülbelül 7 éve foglalkozom a Pránanadival, ezzel a több ezer éves tradícionális tibeti gyógymóddal. Saját tapasztalás útján, először 19 évesen, majd jóval később, 27 évesen találkoztam vele újra. Ekkor már őszinte érdeklődéssel és tisztelettel vágtam bele, lépésről lépésre megtudva és elsajátítva, amit lehet. Nagyon élvezem, mert lehetőségem van embereknek közvetlen segíteni, és minden egyes gyógyulás vagy állapotjavulás megerősít és lelkesít.

Ezzel párhuzamosan ismerkedtem meg a Kineziológiával. Nagyszerű módszernek találtam, egy nagyon szépen kidolgozott és felépített rendszer, amellyel ismételten segítségére lehetek embertársaimnak. Amitől külön figyelmet érdemel az az, hogy nem kész megoldásokat ad az emberek kezébe, amivel már dolguk sincs, hanem belevonja az embert, aki így nem elszenvedi, hanem saját kezébe veheti az (ön)gyógyítását –én és a módszer „csak” segítünk ebben, megtámogatjuk ezt a folyamatot.

A masszázs mindig is érdekelt, számomra nagyon fontos az emberi érintés. Sokan vagyunk ezzel így, mégis sokan idegenkedünk tőle. Rengeteg ember szenved a munkájából, rossz tartásából, vagy valamilyen (mozgás)szervi okból kialakult kisebb-nagyobb betegségben, vagy egyszerűen „csak” kényelmetlenül érzi magát a bőrében. Ezért kerestem egy alternatív masszázst (Tradícionális Thai masszázs), ahol nem csak közvetlen az izomzatot kezelhetem, hanem jótékony hatást fejthetek ki az izületekre, a keringésre, a közérzetre, egyszerre a testre, a szellemre és a lélekre. Mindezt lehetőleg úgy, hogy a sokunkat annyira feszélyező ruhátlanság se legyen akadály.

A masszázs mellett több távol-keleti mozgásfajtával is megismerkedtem. Ezek közül az egyik kedvencem lett a csikung. Ha valaki kellő kitartással gyakorolja, nyugodtan mondhatjuk, hogy mozgásos meditációt végez. A nyugati ember számára kifejezetten ajánlott, mind fizikai egészségünk megőrzése és helyreállítása, mind lelki békénk elnyerése és megtartása érdekében.
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!