BejelentésZöld Lámpás Harmónia Szalon
... a test, a lélek és a szellem egységéért ...

MENÜ
a

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Csikung tanfolyam indul Szentgotthárdon

INGYENES bemutató óra 2010.03.31. 18 óra. Tanfolyam 2010.04.07 -től, szerdánként 18 órakor. Helye: Háziorvosi remdelő felett (Rákóczi u. 5-7.)

tovább >>


Nőnek lenni - 2010. március 20. 14:30 Színház

15.30-16.30 Csikung bemutató Előadó: Czeiler Anett, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, kineziológus, pránanadi gyógyító mester

tovább >>


Megynyílt a BAGOLYVÁR ÁRUDA

Megnyitottuk üzletünket, ahol játékokkal, ajándékokkal, kézműves termékekkel, egyedi fafaragásokkal, ólomüveg tárgyakkal, fazekas munkákkal, könyvekkel és egyéb érdekességekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Cím: Szentgotthárd, Széll K. tér 19. http://bagolyvararuda.5mp.eu

Szolgáltatásainkat SAJÁT OTTHONÁBAN is igénybe veheti!

Bővebb információ és időpont egyeztetés: Tel.: 70/627-8132

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Lehetőségük van nem csak saját maguknak, hanem szeretteik részére is vásárolni ajándékutalványt, ajándék bérletet, vagy egy alkalmas kezelést.

tovább >>


Thai masszázs

Thai masszázs csak 3.500 Ft/óra!!!!

tovább >>


Megnyitottunk!

Megnyitottuk szalonunkat. Bejelentkezés: Tel.: 70/627-8132 E-mail: zoldlampas@freemail.hu

tovább >>

Tradícionális tibeti gyógymód - PRÁNANADI

Szó szerinti jelentése energia (Prána) csatorna (Nádi).
A Pránanadi egy több ezer éves tibeti gyógyító technika. Eredetét egy szerzeteshez vezetik vissza, aki Atlantisz egyik gyógyító papja volt. Ezeket a szent tanításokat beavatott papokra bízta, ők őrizték Tibet magas hegyei közt, és vigyázták, hogy csak a beavatottak juthassanak e titkos tanok birtokába.
Tudományosabb megközelítésben a tibeti gyógyítást az indiai Ayurvédából származtatják, és Sakjamuni Buddha nevéhez kötik. Ő közreadta ezt az embereknek –természetesen nem a titkos tanokat, hanem azokat az ismereteket, amik az emberek számára általánosságban hasznosak.

Mikor ajánlott? Mire jó?

Fontos leszögezni, hogy nem bioenergiáról van szó. A gyógyító „csak” átfolyatja magán ezt az Energiát, nem a sajátjából ad, nem azzal kezel, így „beszennyezni” sem képes azt.
Az Energia vallási hovatartozástól és hitrendszertől függetlenül is hat, segít. Elsősorban a szervezetünkben lévő energiablokkokat oldja, így (is) helyreállítva az egészséges emberre jellemző energiaáramlást.
Fizikai és lelki problémáinkra egyaránt pozitív hatást gyakorol.
Képes szervi működésünket optimális szintre hozni, a megbetegedett testrészeinket, szerveinket kezelni, gyógyítani, a diszkomfort érzést megszüntetni.
Képes fájdalmat csillapítani, beindítani leállt szervi funkciókat.
Képes csökkenteni a stressz negatív hatásait, a fáradtságot, kimerültséget kiválóan oldja, fittebb lelki közérzetet biztosít.
Segítségünkre lehet a testsúlykontrollban, és káros szokásaink leküzdésében.
Segít depressziós állapotban lévőkön, képes kiegyensúlyozni érzelmeinket.

Hol és hogyan alkalmazzuk?

A kezelést általában érintéssel (kézrátéttel) végezzük, de ha a vendéget ez zavarja, akkor e nélkül, de mindenképp közelről. Laza, kényelmes ruházat szükséges, a kezelés a földre helyezett vastag szivacson, igény szerint betakarózva történik.
Kezelés közben különböző módon érzékelhető az Energia áramlása: érezhetünk bizsergést, csipkedéshez hasonlatos érzést, meleget vagy hideget, zsibbadást, vagy éppenséggel semmi különöset.
Mivel ez is egyfajta oldás, ennek folyamán bármilyen érzés felszínre törhet: nevetés, sírás, hidegrázás, stb. Ezek a kezelés természetes velejárói, a tisztulási folyamat részei.
Technikái javarészt titkosak, de azért annyit érdemes elárulni, hogy a testben levő energiavonalakra (meridiánokra) gyakorol hatást, ill. a főbb energia központokra (csakrák), ezeket érinti kezelés közben.


Időpontot kérek
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!