BejelentésZöld Lámpás Harmónia Szalon
... a test, a lélek és a szellem egységéért ...

MENÜ
a

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Csikung tanfolyam indul Szentgotthárdon

INGYENES bemutató óra 2010.03.31. 18 óra. Tanfolyam 2010.04.07 -től, szerdánként 18 órakor. Helye: Háziorvosi remdelő felett (Rákóczi u. 5-7.)

tovább >>


Nőnek lenni - 2010. március 20. 14:30 Színház

15.30-16.30 Csikung bemutató Előadó: Czeiler Anett, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, kineziológus, pránanadi gyógyító mester

tovább >>


Megynyílt a BAGOLYVÁR ÁRUDA

Megnyitottuk üzletünket, ahol játékokkal, ajándékokkal, kézműves termékekkel, egyedi fafaragásokkal, ólomüveg tárgyakkal, fazekas munkákkal, könyvekkel és egyéb érdekességekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Cím: Szentgotthárd, Széll K. tér 19. http://bagolyvararuda.5mp.eu

Szolgáltatásainkat SAJÁT OTTHONÁBAN is igénybe veheti!

Bővebb információ és időpont egyeztetés: Tel.: 70/627-8132

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Lehetőségük van nem csak saját maguknak, hanem szeretteik részére is vásárolni ajándékutalványt, ajándék bérletet, vagy egy alkalmas kezelést.

tovább >>


Thai masszázs

Thai masszázs csak 3.500 Ft/óra!!!!

tovább >>


Megnyitottunk!

Megnyitottuk szalonunkat. Bejelentkezés: Tel.: 70/627-8132 E-mail: zoldlampas@freemail.hu

tovább >>

KÖPÖLYÖZÉS

A köpölyözés már több, mint 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása.

Hogyan történik?

Ez a speciális ingerterápia vákuumos üvegecskék segítségével végezhető el. Az eszközöket a testünket behálózó meridiánok különböző pontjain helyezik el. Az üvegköpölyből a levegőt pumpa segítségével szívjuk ki, így elérve a vákuumos szívó hatást. A köpöly 10-15 percig marad a bőrön
A köpöly-pohár maga különböző anyagokból készülhet. Az üvegből készült - bár törékeny - előnyös abból a szempontból, hogy könnyű tisztán tartani, és lehet látni, hogy mennyire színeződik el a bőr alatta. Ebből el lehet dönteni a levétel idejét. A levételkor az egyik ujjal alányúlunk, hogy megszüntessük a vákuumot.

A köpölyözés hatásmechanizmusa nagyon összetett. Helyileg fokozza a vérkeringést, az anyagcserét és a kapillárisok átjárhatóságát. Ebből a szempontból hatása hasonló a melegítés hatásához.
A test távolabbi pontjaiból a kezelés területére áramlik a vér, a köpöly alatt a bőr kimagaslik és a vérbőség hatására élénkpiros lesz.
A szívó hatás folytán azonban még fokozza az ozmotikus nyomást is, helyi ödémát kelt, a nyirok-visszaáramlást fékezi. Az erős szívó hatás miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a méregtelenítés.
Mindezzel a helyi immunválaszt is serkenti.
A kötőszövetek megtisztulnak a felhalmozódott salakanyagoktól, majd a vese irányába távoznak.

A köpölyözés fajtái:


Villám köpölyözés: Felhelyezett csészét azonnal le is vesszük. Ezt megfelelő bőrpírig ismételjük. Leginkább idősebbeken, vagy gyermekeken alkalmazzuk.
Az egyszerű köpölyözés: Felhelyezett csészét megfelelő bőrpír, vagy időtartam eléréséig fennhagyjuk.
Hólyaghúzó: A csészét időn túl hagyjuk fenn. Ennek hatására vízhólyagok keletkeznek a csésze alatt, ahol össze tud gyűlni a felgyülemlett salak vagy méreganyag.
Csúsztatós: Ez a legdrasztikusabb eljárás. A bőrt megkenjük valamilyen gyógykrémmel vagy olajjal. Egy köpölyt helyezünk fel, melyet lassan fel-alá csúsztatunk a kiválasztott zónán. Eredményeképpen pontszerű szövetközti bevérzések keletkeznek, amely vérzés 4-6 nap alatt történő felszívódása nyújt lehetőséget a tartós ingerlés megteremtésére. (gerincproblémák esetén a gerinc mellett végezzük a csúsztatást, míg tüdő,- ill. mellkasi problémáknál a bordák lefutását követjük.) Ezt nagyon eredményesen alkalmazhatjuk cellulit kezelésnél.

Mikor javasolt?

Alkalmazása rendkívül széles skálán mozog.
A belgyógyászati zavaroktól kezdve, az izületi, és csont bántalmakig szinte minden esetben alkalmazható.
Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izom- duzzanatok csökkentése, bőr és kötőszövet keringési zavara esetén.
Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jin-jang egyensúlyt a szervezetben.

Ellenjavallatok:

Nem javasolt a köpölyözéses kezelés az alábbi esetekben:

- Lázas állapotban,

- Bőrfekélyek,
- Akut szívelégtelenség,
- Fejlődő gümőkór,
- Menstruáció idején,
- Vérzéssel járó betegségek,
- Vérzékenység,
- Fertőző betegségek,
- Terhes nők hasi részén.


Időpontot kérek
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!