BejelentésZöld Lámpás Harmónia Szalon
... a test, a lélek és a szellem egységéért ...

MENÜ
a

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Csikung tanfolyam indul Szentgotthárdon

INGYENES bemutató óra 2010.03.31. 18 óra. Tanfolyam 2010.04.07 -től, szerdánként 18 órakor. Helye: Háziorvosi remdelő felett (Rákóczi u. 5-7.)

tovább >>


Nőnek lenni - 2010. március 20. 14:30 Színház

15.30-16.30 Csikung bemutató Előadó: Czeiler Anett, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, kineziológus, pránanadi gyógyító mester

tovább >>


Megynyílt a BAGOLYVÁR ÁRUDA

Megnyitottuk üzletünket, ahol játékokkal, ajándékokkal, kézműves termékekkel, egyedi fafaragásokkal, ólomüveg tárgyakkal, fazekas munkákkal, könyvekkel és egyéb érdekességekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Cím: Szentgotthárd, Széll K. tér 19. http://bagolyvararuda.5mp.eu

Szolgáltatásainkat SAJÁT OTTHONÁBAN is igénybe veheti!

Bővebb információ és időpont egyeztetés: Tel.: 70/627-8132

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Lehetőségük van nem csak saját maguknak, hanem szeretteik részére is vásárolni ajándékutalványt, ajándék bérletet, vagy egy alkalmas kezelést.

tovább >>


Thai masszázs

Thai masszázs csak 3.500 Ft/óra!!!!

tovább >>


Megnyitottunk!

Megnyitottuk szalonunkat. Bejelentkezés: Tel.: 70/627-8132 E-mail: zoldlampas@freemail.hu

tovább >>

FÜL- ÉS TESTGYERTYA

A gyertya eredete:

A természeti népek rájöttek arra, hogy ha az energiaáramlások útjában dugó keletkezik, valamelyik ideggyök begyulladva fájdalmat okoz. Reumatikus és izületi gócok gyulladt fájdalma esetében gyors és eredményes hatást érhetnek el a gyertyázással.
Kezdetben kéregből, majd később fájdalomcsillapítót tartalmazó gyógynövényekből készítették gyógyító gyertyáikat, majd rájöttek, ha méhviaszba mártják, sokkal lassabb és tartósabb lesz az égés, növelhetik a hatást.

Működése:

A gyertyát a felső, szélesebb peremén meggyújtjuk és a kezelendő felületre helyezzük. A lerakódásokat feloldja, elindul egy energetikai, sejtek közötti folyadékáramlás. A kitágult bőr pórusain keresztül az elakadások közé a gyertyában lévő gyógynövénykivonatok és illóanyagok behatolnak. Lényegében egy halmazállapot változás megy végbe. Harmonizálja a testben biofizikai és biokémia síkon zajló változásokat.

A gyertyák hatása a következőkön alapszik:

- egyesíti magában a köpölyözésből már ismert vákuumhatásokat,
- a moxából már ismert speciális fény- és hőhatásokat,
- az akupresszúrából már elfogadott energetikai behatásokat,
- és a fitoterápiában is használatos különböző gyógynövényes pakolások rendszerét.
Ez a csodálatos gyógyító eljárás a szervezet öngyógyító illetve önregulációs képességét állítja be, és segíti elő. Az eljárás több ezer éves tudományon alapszik, korra és nemre való tekintet nélkül alkalmazható.
Először a hőhatás érvényesül, a gyertya az adott bőrfelület alatti kötőszöveteket felmelegíti, a gyertyától függően diónyi, később akár almányi területen is (nemcsak síkban, hanem mélységben is).
A felmelegedett bőr pólusain keresztül elindul a gyertya felé egy energetikai, illetve sejtek közötti folyadékok áramlása is. A gyertya által kiváltott vákuumhatás kiszívja a különböző lerakódásokat. Nagyon hasonló folyamat játszódik le, mint a szublimálásnál is, amikor is szilárd halmazállapotú anyagból légnemű halmazállapotú anyag válik. Ezt nem szó szerint kell értelmeznünk (hogy a gyertya kihúzza az epe, illetve vesekövet), hanem ezek energetikai struktúráját befolyásolja és ennek következményeképpen a szervezet képessé válik lebontani a fentebb említett elváltozásokat.
A kitágult bőr pórusain keresztül a különböző lerakódások helyére a gyertyában lévő gyógynövények és illatanyagok bediffundálhatnak a szervezetbe, a hatóanyagot a mélyebb kötőszöveti állományba is lejuttatva. És itt a kezelések gyakoriságától függően fejtik ki hatásukat.

A kezelés menete:

A gyógyító eljárást a kezelendő felület megmasszírozásával kezdem, ezzel is elősegítve a beteg teljes megnyugtatását, utána előkészítem a megfelelő eszközöket (egy vízzel teli edénykét, amiben a gyertya maradékát elolthatom, egy gézlapocskát alátétként a bőrfelület védelmére). A fül kezelésénél fontos a sorrend: először a bal, majd a jobb oldali fület kezelem. Ebben az esetben fontos mind a két fület kezelni, hogy a jobb és bal agyfélteke egyensúlyban maradjon. A fülön keresztül az egész fizikai testet tisztíthatjuk, mert kihat az emésztő-, ideg-, és érrendszerre, de még a nyirokcsomókat is beindítja. A folyamat körülbelül 20 perc. Használható, akár fülben, akár a test különböző részein alkalmazva.

A kezeléskor egyúttal a tisztítás folyamatát lelki szinten is el kell végezni, azért mert a betegségek legfőképpen az érzelmi görcsökre, a meg nem bocsátásra, a szeretetlenségre, az ezekből kialakuló depresszióra vezethetők vissza. A gyertya segítségével eltávolíthatóak szervezetünkből a negatív blokkok, utat engedve a felhalmozott salakanyagok eltávozásának, ezáltal a szellem megtisztulásának.
Tudatosan, képzelőerőnket segítségül hívva is tudunk gyógyítani, úgynevezett önszuggesztióval, egyfajta önneveléssel, öngyógyítással.
A gyertyás kezeléseknél nem elhanyagolható szempont a pszichikai hatás, amit a gyertya lángjának tüze vált ki a kezelt személyeknél, ugyanis a „Tisztító Tűzben” sok lelki fájdalmat, sérülést is „elégethetünk”. Analógiásan így a gyertyázást lehet alkalmazni a különböző lelki, tudati kezelések kiegészítő terápiájaként is.

Mikor alkalmazhatjuk a testgyertyát?

A testgyertya használata ajánlott:
- testi fájdalmak csillapítása,
- anyagcsere rendellenességek,
- energiablokkok oldása,
- fejfájás, migrénes panaszok,
- feszült állapot, stressz, idegesség,
- mozgásszervi panaszok,
- méregtelenítés segítése.

Mikor használjuk fülbe a gyertyát?

- Fül-,arc-, homlok-, és melléküreg gyulladásos megbetegedéseinél,
- Halláscsökkenés esetén,
- Fülzúgás, fejfájás, migrén, idegi problémákra,
- A felgyülemlet fülzsír eltávolítására,
- Stresszes állapotra,
- Idegrendszeri betegségeknél, depressziónál,
- Asztmás allergiánál,
- Pangó nátha esetén, torokfájásnál, mandulagyulladásnál, szagláskárosodásnál.


Időpontot kérek
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!