BejelentésZöld Lámpás Harmónia Szalon
... a test, a lélek és a szellem egységéért ...

MENÜ
a

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Csikung tanfolyam indul Szentgotthárdon

INGYENES bemutató óra 2010.03.31. 18 óra. Tanfolyam 2010.04.07 -től, szerdánként 18 órakor. Helye: Háziorvosi remdelő felett (Rákóczi u. 5-7.)

tovább >>


Nőnek lenni - 2010. március 20. 14:30 Színház

15.30-16.30 Csikung bemutató Előadó: Czeiler Anett, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, kineziológus, pránanadi gyógyító mester

tovább >>


Megynyílt a BAGOLYVÁR ÁRUDA

Megnyitottuk üzletünket, ahol játékokkal, ajándékokkal, kézműves termékekkel, egyedi fafaragásokkal, ólomüveg tárgyakkal, fazekas munkákkal, könyvekkel és egyéb érdekességekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Cím: Szentgotthárd, Széll K. tér 19. http://bagolyvararuda.5mp.eu

Szolgáltatásainkat SAJÁT OTTHONÁBAN is igénybe veheti!

Bővebb információ és időpont egyeztetés: Tel.: 70/627-8132

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Lehetőségük van nem csak saját maguknak, hanem szeretteik részére is vásárolni ajándékutalványt, ajándék bérletet, vagy egy alkalmas kezelést.

tovább >>


Thai masszázs

Thai masszázs csak 3.500 Ft/óra!!!!

tovább >>


Megnyitottunk!

Megnyitottuk szalonunkat. Bejelentkezés: Tel.: 70/627-8132 E-mail: zoldlampas@freemail.hu

tovább >>

KINEZIOLÓGIA

Akinél a probléma, annál a megoldás.
Jelen választásainkat a múltban megélt traumáink és örömeink befolyásolják.
Ma hozott döntéseink alapozzák meg jövőnket.
Ha képesek vagyunk feloldani a múlt traumáit, és erősíteni az örömeit, akkor választásaink ahhoz a jövőhöz segítenek bennünket, amit valójában akarunk.

A kineziológia, izomtesztelésen alapuló öngyógyító és energetikai kiegyensúlyozó módszer. Munkánk és módszerünk lényege: ösztönözni a hozzánk fordulókat, hogy egyéni és egyedi válaszaikat találják meg. Javasolt gyakorlatainkkal a mindenkiben működő öngyógyító reflex felébresztését tesszük lehetővé, mely testi-lelki-szellemi erőnlétünket növeli.
Fontos eszközünk az izompróba, amit a testből érkező információk előhívására használunk. Minden mozdulattal emlékezünk egy korábbi élményre, eseményre, mert minden élményünket mozdulat kísérte.

  ESEMÉNY    +     ÉRZÉKELÉS     +      ÉRZELEM      =      EMLÉK
jobb agyfélteke   bal agyfélteke   intenzív energia program


Az elismerten legholisztikusabb szemléletű módszer a Három az Egyben (Three in One Concepts) és Egy Agy (One Brain) neveken egyaránt ismert. Szalonunkban ezzel a módszerrel kezelünk. Személyiségfejlesztő hatása rendkívüli, eredményessége jól látható a logopédiai, az egészségügyi, a pedagógiai, a lélektani, az életvezetési és az anyagi változásokban egyaránt. Krízishelyzetben lévõknél különösen gyors a javulás.

Mikor ajánlott? Mire jó?

Bármilyen típusú „képtelenséget”, zavart képes kezelni (-dys állapotok, pl.: dyslexia). Sajnos mindnyájunknak vannak zavarai, hiszen ha valamiről elhisszük, hogy nem tudjuk megtenni, arról negatív érzelmi töltést hozunk létre. Ez a vakfolt egy trauma hatására jön létre az agyban. A kezelés célja a vakfolt oldása. Minden olyan esetben ajánlott, amikor nem a genetika, hanem a múltbéli stressz okozza a problémát, és a test-lélek-szellem egyensúlya, harmóniája megbomlik.

Néhány példa, a teljesség igénye nélkül.

Bölcsődei ill. óvodai beszoktatás, elszakadás a szülőktől, iskolakezdés, tanulási nehézségek, vizsga stressz, serdülőkori identitászavar, testvér születése, párkapcsolati problémák, gyermek-szülő kapcsolati problémák, elhízás, allergia, műtét, félelmek, fóbiák, függőségek, szorongás, alvászavar, depresszió, hallászavar, hajhullás, hiperaktivitás, immungyengeség, nőgyógyászati problémák, viselkedési zavarok, látásproblémák.

Nem gyógyítunk.

Elhárítjuk az akadályt a szervezet öngyógyító mechanizmusa elől! Jótékony hatással van egész személyiségünkre, lényünkre. Kiegyensúlyozza és harmonizálja testünket-, lelkünket-, szellemünket. Összehangolja a két agyféltekénk működését a mozgáson, légzésen keresztül.
Általában 3-5 kezelés elegendő egy jól körülhatárolható problémára.


Időpontot kérek
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!